Minidustria per la producció de vinagre de cacau a partir de la mel del cacau, Cuba

Localització

Baracoa (Guantánamo)

Objectius

Partint de la iniciativa per la recuperació económica de Guantánamo, Kabk’uh ha dissenyat pel 2010-2011 una intervenció que, enfocada a facilitar l’augment del nivell de vida dels beneficiaris, té com a objectiu l’establiment d’una petita indústria d’elaboració de vinagre a partir de la mel de cacau, un dels subproductes de la planta. A més de proporcionar a la població beneficiària els materials i les eines necessaris per a l’extracció de la mel del cacau i la posterior elaboració del vinagre, el projecte contempla un procés de formació i recerca de mercat per a aquest producte que permeti garantir la viabilitat i la sostenibilitat de la intervenció.

Població beneficiària

Productors de cacau de la zona.

Contrapart local

Empresa Café y Cacao Baracoa

Situació actual

Finançat per la AECID

Esta entrada fue publicada en PROJECTES REALITZATS y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.