Suport nutricional a pacients amb degeneració genètica (Cuba)

Localització

Províncies Orientals de Cuba.

Objectius

El projecte es va executar del 2007 al 2010 amb l’objectiu de millorar l’estat de salut dels pacients i d’altres grups vulnerables, així com la seva inserció social i tractament sanitari. Per això, la finalitat de l’actuació és l’obtenció de la tecnologia necessària per tractar-los. En primer lloc, la maquinària necessària per realitzar un envasat adequat de les barreges nutricionals i, en segon lloc, la tecnologia pertinent per formar els professionals sanitaris en el tractament d’aquestes malalties que permeti, a més, accedir, a les consultes sanitàries, als programes automatitzats per al càlcul de les dietes dels pacients. Alhora, també està previst proporcionar informació als familiars dels pacients i a la comunitat en general perquè hi hagi un millor coneixement de les malalties.

Població beneficiària

Els pacients amb problemes genètics de la província i altres grups vulnerables com les dones embarassades i els centres assistencials de salut en els quals resideixen temporalment o de forma permanent nens i nenes i gent gran.

Contrapart local

Equip tècnic de l’Empresa de Bebidas y Refrescos (EMBER) de Guantánamo

Col·laboradors

Pla de Desenvolupament Humà Local a Cuba (PDHL) de Nacions Unides, Consell d’Administració de la Província de Guantánamo, Ministerio de Salud Pública de Cuba (MINSAP).

Finançament

Fons Català de Cooperació i Ajuntament de Sitges.

Esta entrada fue publicada en PROJECTES REALITZATS y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.