Reunió de treball Universitat i Secretaria d’Agricultura de l’Estat de Santander (Colòmbia)

Localització

Santander. Any?

Descripció

Reunió amb professors i la Secretaria d’Agricultura per estudiar la millora del rendiment de les plantacions i formar els productors de cacau en els processos posteriors a la collita. La següent actuació serà la creació d’una escola de xocolateria.

Objectius

La millora de les condicions de vida de les comunitats productores de cacau de San Vicente de Chucurí. Estimular el cooperativisme del productors i l’associacionisme de les dones mitjançant tallers que permetin l’elaboració de productes derivats del cacau.

Població beneficiària

La comunitat de San Vicente de Chucurí.

Contrapart local

Secretaria de Agricultura i Universidad de Santander. Fund. Kabk’uh

Esta entrada fue publicada en PROJECTES REALITZATS. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.