Fires

Al nostre continent destaca la participació al Salon du Chocolat de París, esdeveniment de primer ordre en el món de la xocolata, des del 2004 al 2010:

2004 -  1a edició del Saló. Presentació i tast de les xocolates elaborades amb dos cacau criolls, un de Tabasco i l’altre, el “Cacao Real de Xoconuzco”, ambdós de Mèxic.

2005 -  Presentació del Cacao Real de Xoconuzco, al Saló. A través d’un stand propi i de la realització d’una conferència, es va explicar la tasca feta per Kabk’uh en l’àmbit de la recuperació de cacaus fins d’aroma, criolls i autòctons d’elit. Posteriorment, Cacao Sampaka i Chocovic van presentar xocolata fabricada exclusivament amb Cacao de Xoconuzco.

2007 - De nou vàrem acompanyar al Saló als productors de Cacao Real, beneficiaris del projecte que la Fundació porta a terme a Xoconuzco. Amb l’acompanyament dels productors associats a CASFA, la presència d’un stand propi i l’assessorament de Kabk’uh es van poder establir contactes entre l’associació de productors i els fabricants europeus de xocolata de qualitat. En aquestes jornades,  la prestigiosa empresa francesa de xocolateria Bonnat, va presentar una xocolata exclusiva amb cacau de Xoconuzco.

2009 – Repetint participació al Saló.  L’experiència d’un estand propi, promocionant el cacau i productes fabricats a la Fábrica de Chocolates San José (Mazatan, Mèxic). Es consolidar el treball fet el anys anteriors, obtinguem-ne el Cacao Real una excel·lent acceptació amb fabricants de xocolata de qualitat.

2010- Una vegada més, degut doncs als bons resultats aconseguits, la Fundació Kab k’uh ha donat suport a la delegació de productors de cacau del projecte de recuperació del Cacau Real de Xoconusco. També s’aprofito per divulgar els altres projectes dins del Pla de Recuperació de Cacaus Criolls que porta a terme la Fundació tal com la recuperació del cacau nicaragüenc.

 

Esta entrada fue publicada en ALTRES ACTUACIONS y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.