Desenvolupament de l’Especialitat Cubana de Xocolata i Tabac

Localització

Departament de extracció de Aromes a IIIA, SART de la Universitat de Vic, ELyCCH i Kabk’uh.

Objectius

La Fundació va impulsar la creació d’un producte de xocolata associant-lo amb el tabac “Habano”, un producte que representés una especialitat singular en el sector de la gastronomia. Dotant al sector de xocolateria cubà d’una especialitat que reunís dos productes típics, la xocolata amb cacau de Baracoa i el tabac “Habano”, i amb capacitat de generar uns guanys per al sector.

El desenvolupament es va fer conjuntament amb el ELyCCH (Centre d’Especialitat Cubana de Xocolata i Tabac), el Centres d’Investigació del IIIA (Instituto de Investigación de la Industria Alimentícia) de Cuba i el SART de la Universitat de Vic (Catalunya). 

Objectius

Beneficiaris

Els sectors xocolater i gastronòmic cubans.

Presentació

A la “Feria del Habano”, 2002, L’Havana (Cuba).

Finançament

Fundació Kabk’uh. Eumo Editorial, Universitat de Vic i IIIA

Esta entrada fue publicada en ALTRES ACTUACIONS y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.