Beques per alumnes residents a Llatinoamèrica i el Carib

Localització

Cuba (Carib).

Objectius

El projecte es va executar al 2004-2005 i, va consistir en atorgar beques econòmiques a alumnes de Llatinoamèrica membres de cooperatives, comunitats camperoles i PIMES, per assistir als cursos per la Diplomatura en Chocolatería organitzats i impartits a l’Escuela Lationoamericana y del Caribe de Chocolatería a Cuba. L’objectiu, contribuir a la formació del sector de l’alimentació, promocionar el cacau i la seva manufactura en productes derivats a països de Llatinoamèrica i del Carib.

En total es van beneficiar de forma directe del projecte un total de 16 persones; 2 provinents de Equador, 3 de la República Dominicana, 1 del Brasil, 2 de Mèxic, 1 de Veneçuela, 1 de Nicaragua, 1 Colòmbia, 4 de Cuba i 1 de Guatemala

Població beneficiària

Alumnes llatinoamericans professionals del sector amb experiència.

Contrapart local

Escuela Lationoamericana y del Caribe de Chocolatería. Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia

Finançament

ACCD i Fundació Kabk’uh.

Esta entrada fue publicada en PROJECTES REALITZATS y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.