Qui som

Organigrama

Preguntes més freqüents

Organigrama

La Fundació està dirigida pel Patronat, constituït per la presidència, la vicepresidència, la secretaria, l’administració i tres vocals. A la pràctica les activitats són planificades, executades i avaluades per la direcció, formada pel president, la directora de projectes i l’administrador. La Fundació compta amb l’assessorament de col·laboradors.

Què és i què fa Kabk’uh?

Tot i que ja existia des de 1999, Kabk’uh es constituí formalment com a fundació privada sense ànim de lucre l’any 2002.

Treballem en projectes de cooperació per al desenvolupament, especialment en països d’Amèrica Llatina i el Carib, fomentant l’intercanvi cultural, el desenvolupament, la igualtat de gènere i el respecte al medi ambient.

Malgrat que el perfil de la població beneficiària dels projectes és molt divers, Kabk’uh prioritza l’atenció als sectors més desafavorits de la població, la dona i la infància, i l’activitat productiva.

Treballem amb contraparts locals: entitats, cooperatives i/o associacions que estiguin integrades i dirigides per part de la població autòctona.

L’acció de la Fundació s’ha basat principalment en el sector del cacau i la xocolata, generant valor en totes les etapes del cultiu i en relació amb la comercialització i la transformació de productes derivats del cacau i la xocolata.

També treballem en altres sectors de l’alimentació.

Com es finança l’activitat?

Kabk’uh compta amb diverses fonts de finançament. Els patrons de la Fundació fan aportacions periòdiques a l’entitat, que també rep donatius de diverses persones, empreses privades o entitats financeres (el desaparegut pintor Josep Guinovart, les empreses Chocovic i Nederland o Caixa de Manlleu i Caixa de Tarragona). També es disposa, de forma regular, de subvencions de les administracions públiques (diversos ajuntaments, Generalitat de Catalunya –a través de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament–, govern del Estat Espanyol –mitjançant l’Agencia Española de Cooperación y Desarrollo).

Com pots col·laborar?

Voluntariat: Si vas de bòlit però encara et queda una mica de temps i tens ganes d’ajudar els altres, pots col·laborar amb Kabk’uh com a voluntari de la Fundació. No cal que disposis de moltes estones, tan sols donant-nos un cop de mà de tant en tant, el teu granet de sorra pot significar una empenta decisiva per a algun dels nostres projectes.

Donatius: Si el dia et passa volant i no tens temps de col·laborar, però, igualment tens ganes d’ajudar als altres, pots fer aportacions econòmiques a la Fundació. Poden ser donacions regulars (mensuals, semestrals, anuals…) o una contribució única i, no cal que siguin grans quantitats, qualsevol ajuda per petita que sigui serà molt ben rebuda.

Per a què s’utilitzen les donacions?

Les aportacions econòmiques poden servir per finançar els projectes de desenvolupament que fem a Amèrica Llatina i el Carib i també per cobrir les despeses de funcionament de la Fundació.

Des de la Fundació tenim ple control dels fons de què disposem i fem un seguiment estricte de la seva utilització en els projectes de desenvolupament. Si fas un donatiu a Kabk’uh, tindràs accés a diversos documents que et facilitaran informació sobre com s’estan utilitzant els teus diners:

- Tindràs dret a consultar els informes econòmics que s’adjunten als documents de seguiment i a l’informe final dels projectes.

- Rebràs l’informe econòmic de la memòria anual on es detallen els ingressos i les despeses que ha tingut la Fundació.

La Fundació disposa de la col·laboració d’un administrador i és una entitat registrada. Aquests dos aspectes fan que les qüestions econòmiques es portin al dia de forma rigorosa.

Com puc fer una donació?

Has de seguir els següents passos:

1) Pensa quina quantitat vols aportar.

2) Decideix si vols que sigui una aportació regular o una donació única.

3) Posa’t en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic info@kabkuh-fangs.org i et contestarem donant-te informació del compte corrent on pots fer efectiu l’ingrés.

4) També pots omplir i enviar aquest formulari:

Los comentarios están cerrados.